Diensten

De formule van Haalbeeld Fotografie

Haalbeeld bestaat uit een groot netwerk van fotografen. Door ons grote netwerk kunnen wij bijna altijd een fotograaf beschikbaar stellen. Wij leveren frisse fotografen die met hun elegante uitstraling een toevoeging voor uw evenement zijn.

Vanuit ons brede netwerk hebben wij fotografen met de meest uiteenlopende expertises beschikbaar. Geen klus is te groot, noch te klein. Haalbeeld kan daarnaast ook op locatie een fotostudio inrichten; zowel voor producten als voor uw medewerkers of de bezoekers van uw evenement.

Wij werken samen met beginnende fotografen tot volwaardige professionals. Zelfs last-minute zijn er vaak nog fotografen beschikbaar. U kunt contact met ons opnemen en wij leggen u dan graag voor wat de mogelijkheden zijn. U kunt vrijblijvend onze offertes aanvragen.

h
Centrale ligging

Wegens de centrale ligging van Haalbeeld Fotografie is het eenvoudig om op elke locatie in Nederland te komen. Hierdoor blijven de reiskosten beperkt.

C
Beschikbaarheid

Wegens het uitgebreide netwerk aan fotografen is er vaak last-minute nog een fotograaf te regelen voor de gelegenheid waarvan U graag foto's zou hebben. Informeer per mail of telefoon of dit ook in uw geval van betrekking is.

E
Meerdere fotografen

Bij Haalbeeld Fotografie is het mogelijk meerdere fotografen in te huren voor uw evenement. Zo kunnen verschillende gebeurtenissen simultaan worden vastgelegd, zodat er geen moment gemist wordt.

J
Betaalbaar

Het is bij Haalbeeld Fotografie mogelijk voor betrekkelijk weinig geld een fotograaf te huren. Dit wegens de verschillende niveau's fotografen die het netwerk rijk is. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

FAQ

Hoe groot is jullie netwerk?

Ons netwerk bestaat momenteel uit 6 fotografen, en we zijn constant op zoek naar nieuw talent.
Zou ik voor morgen een fotograaf kunnen huren?

Dit kunnen wij niet garanderen, maar de kans is groot. Wij reageren doorgaans binnen een dag op de mail, maar in geval van spoed zou u ook telefonisch contact met ons op kunnen nemen.
Met wat voor opdrachten kunnen wij bij Haalbeeld Fotografie terecht?

U kunt met veel verschillende opdrachten bij ons terecht. Ons werk varieert van het fotograferen van bruiloften en congressen tot en product- en portretfotografie. U kunt contact opnemen voor de mogelijkheden.

Het ontstaan van Haalbeeld Fotografie

Haalbeeld Fotografie is het idee van twee bevriende fotografen uit Delft, die de voordelen inzagen van het samenwerken op grote evenementen. Door de mogelijkheid te bieden twee fotografen rond te hebben lopen op een evenement, kunnen twee losse verhaallijnen die tegelijk gebeuren, beide worden vastgelegd wat een meer volledige weergave van de gelegenheid biedt.

Vervolgens werd er gekeken naar uitbreiding van de krachten wegens de grote interesse in de diensten. Dit heeft de grondslag gelegd voor wat Haalbeeld Fotografie op de dag van vandaag is, en de manier waarop wij werken.